Proiecte de case: Magazin online modele case si vile!

Casa pentru teren ingust, cod 3-011

Casa pentru teren ingust, cod 3-011

Locuința prezentată în imaginile alăturate se numără printre cele mai avantajoase propuneri de case deoarece, datorită formei compacte, costurile de execuție sunt minime, iar volumetria este plăcută, armonioasă. Prin proiectul 3-011 vă propunem o casă dispusă pe două niveluri, eficientă din punct de vedere economic și funcțional, care se pretează la un teren îngust, cu deschidere mică, deoarece are o lățime de 7,20 m și o lungime de 12,75m. Read the rest of this entry »

Casa cu mansarda si garaj, cod:3-010

Vila cu mansarda si garaj, cod 3-010

Această  locuință are un impact vizual puternic datorită  jocului de umbre și lumini generat de forma complexă de acoperire, cu pante diferite, dictate de principalele funcțiuni ale spațiului interior.  Prin proiectul 3-010 este propusă o soluție avantajoasă de locuire pentru cei care își doresc o casă de dimensiuni mai mari, dotată cu garaj și mansardă, având o repartiție bine definită a spațiilor. Read the rest of this entry »

Casa cu mansarda, 151mp, cod: 3-009

Casa cu mansarda, cod: 3-009

Proiectul 3-009 exprimă un volum bine proporționat, elegant, caracterizat de linii sobre și deschideri largi. Caracterul echilibrat al locuinței este sugerat de coexistența unor elemente distincte : formei regulate a planului îi este asociată o suprafață curbă ce descrie un spațiu exterior, realizându-se în acest mod un joc abil de geometrii, plăcut privirii. Read the rest of this entry »

Model de casa mediteraneana

Casa cu aspect mediteranean 3-007

Ideea care a stat la baza proiectării acestei locuințe a fost aceea de a oferi proprietarului condițiile necesare desfășurării unor activități variate, asigurând confort și intimitate. Prezența impozantă a casei descrise de proiectul 3-007 se datorează liniilor ferme care îi definesc volumetria și care sunt accentuate prin finisajele exterioare și prin cromatică. De asemenea, acoperișul cu panta de înclinație mică accentuează aspectul grandios al clădirii. Read the rest of this entry »

Casa cu aspect american, cod:3-005

Casa americana, cod:3-005

Proiectul de casă cu mansardă 3-005 înfățișează un volum spectaculos, individualizat prin detalii și definit de o puternică legătură cu mediul natural în care este amplasat. Construcția este înconjurată pe două laturi de o terasă care joacă un rol funcțional și estetic deosebit, protejând ambianța spațiului interior. Aceasta amintește de prispa țărănească, fiind locul ideal de relaxare alături de cei dragi, ferit de zgomotul orașului. Read the rest of this entry »

Casa cu garaj, P+M: cod 3-004

Vă prezentăm o locuință deosebită, definită de linii simple și clare și de o cromatică atent aleasă pentru a exprima un caracter ludic. Proiectul 3-004 conturează, astfel, o casa cu mansardă și garaj, care se poate adapta cu ușurință într-un cadru urban sau rural și care satisface gusturile și nevoile diferite ale membrilor familiei.

Casa cu garaj, cod:3-004

Fațada principală reflectă o arhitectură armonioasă, cu texturi calde și elemente de ordin funcțional aduse în context decorativ. Acoperișul în două ape completează această imagine, atribuind o notă de naturalețe întregului volum. Garajul, cu suprafața de 18,4 mp înaintează discret față de linia care marchează intrarea pentru a-și manifesta prezența, având un rol important din punct de vedere funcțional. Accesul în locuință este amplasat central, precedat de trei trepte care fac trecerea într-o mică terasă ce are rolul de a proteja intrarea propriu-zisă. Read the rest of this entry »

Tip de casa cu aspect traditional, cod 3-003

Proiect cu mansarda, cod 3-003

Proiectul 3-003 descrie o  locuință unifamilială cu mansardă, de dimensiune medie, cu o suprafață totală de 193 mp, care, datorită planimetriei simple, ușor de adaptat oricărui tip de teren, poate fi un refugiu confortabil pentru week-end sau pentru vacanță, într-o zonă de munte, sau o reședință integrată mediului urban.

Casa, cu o configurație volumetrică ușor de citit și cu o cromatică naturală, se definește prin simplitate și armonie, creând un cadru intim locuitorilor săi. De asemenea, locuința oferă condițiile necesare unui trai confortabil pentru o familie numeroasă, de șase sau chiar șapte persone. Acoperișul simplu, în două ape, reprezintă un element de identitate  deoarece indică raportarea la o arhitectură tradițională, adaptată cerințelor actuale de confort. Read the rest of this entry »

Tip de casa cu mansarda: cod 3-002

Casa cu mansarda, cod 3-002

Conceput pentru o familie de patru sau cinci persoane, proiectul de casă 3-002 propune un volum armonios, cu un partiu coerent, care poate fi adecvat atât pentru zonele de munte, cât și pentru cele urbane, datorită calităților de care se bucură.

Această locuință unifamilială dispune de o suprafață totală de 162 mp și o amprentă la sol de 81 mp, ceea ce o face adaptabilă unui teren de dimensiuni reduse. În fațada principală se pot remarca jocuri de volum care dinamizează aspectul general al casei, încadrând-o într-un registru ludic. Accesul la parter se face prin intermediul unei mici terase și al unui vestibul care asigură distribuția către funcțiunile zonei de zi. Read the rest of this entry »

Casa cu mansarda, cod:3-001

Casa cu mansarda, cod:3-001

Cu un aspect atrăgător încă de la prima privire, proiectul 3-001 prezintă o locuință unifamilială de 165 mp, dispusă pe două niveluri, bine proporționată, capabilă să raspundă întru totul cerințelor funcționale și estetice ale unei familii de patru sau chiar cinci persoane.

Tratarea atipică a fațadelor aduce originalitate și suplețe contrucției,  evidențiind în același timp o simetrie plăcută, care marchează intrarea ca punct central, către care converg toate direcțiile. De asemenea, aceasta este precedată de trei trepte. În părțile laterale ale locuinței se pot identifica două bovindouri, care au rolul de a mări suprafața spațiilor interioare,  dar și de a defini volumetria inedită a spațiului construit. Read the rest of this entry »

Model de casa cu mansarda: 3-006

Casa cu mansarda, cod 3-006

Cu o amprenta la sol de 88 mp si o suprafata totala de 156 mp, locuinta cu mansarda, propusa de proiectul 3-006, prezinta spatii generoase, care pot oferi unei familii de 4-5 persoane posibilitatea de  a locui intr-un mediu confortabil si eficient din punct de vedere functional.

La exterior cladirea se distinge printr-o volumetrie simpla, clara, eleganta, cu acoperis in doua ape, infatisand o forma unitara, care se adapteaza perfect cadrului natural.  Datorita acestor calitati, locuinta se poate integra atat in mediul urban, cat si in cel rural. Read the rest of this entry »