Proiecte de case: Magazin online modele case si vile!

Cum cumpar un Anteproiect prin SMS?

Anteproiect casa prin SMS – cea mai simpla metoda de plata. Primesti anteproiectul aproape imediat (maxim 10 min)

Plati prin SMS se pot face din : Orange, Vodafone, Cosmote (urmatoarele retelele de telefonie mobila din Romania). Pentru a achita trebuie sa va inscrieti in una din urmatoarele variante:

  • sa aveti abonament la una din aceste retele, caz in care suma platita va aparea pe urmatoarea factura primita de la operatorul dvs de telefonie mobila sau
  • sa aveti cartela prepay cu minim 10 Euro credit.

CUM CUMPAR ANTEPROIECTE CASE PRIN SMS – 6 PASI

Pasul 1. Din pagina cu proiectul casei dorite, apasati butonul Cumpara prin SMS din dreptul Anteproiectului. Read the rest of this entry »

Model de casa mediteraneana

Casa cu aspect mediteranean 3-007

Ideea care a stat la baza proiectării acestei locuințe a fost aceea de a oferi proprietarului condițiile necesare desfășurării unor activități variate, asigurând confort și intimitate. Prezența impozantă a casei descrise de proiectul 3-007 se datorează liniilor ferme care îi definesc volumetria și care sunt accentuate prin finisajele exterioare și prin cromatică. De asemenea, acoperișul cu panta de înclinație mică accentuează aspectul grandios al clădirii. Read the rest of this entry »

Casa cu aspect american, cod:3-005

Casa americana, cod:3-005

Proiectul de casă cu mansardă 3-005 înfățișează un volum spectaculos, individualizat prin detalii și definit de o puternică legătură cu mediul natural în care este amplasat. Construcția este înconjurată pe două laturi de o terasă care joacă un rol funcțional și estetic deosebit, protejând ambianța spațiului interior. Aceasta amintește de prispa țărănească, fiind locul ideal de relaxare alături de cei dragi, ferit de zgomotul orașului. Read the rest of this entry »

Casa cu garaj, P+M: cod 3-004

Vă prezentăm o locuință deosebită, definită de linii simple și clare și de o cromatică atent aleasă pentru a exprima un caracter ludic. Proiectul 3-004 conturează, astfel, o casa cu mansardă și garaj, care se poate adapta cu ușurință într-un cadru urban sau rural și care satisface gusturile și nevoile diferite ale membrilor familiei.

Casa cu garaj, cod:3-004

Fațada principală reflectă o arhitectură armonioasă, cu texturi calde și elemente de ordin funcțional aduse în context decorativ. Acoperișul în două ape completează această imagine, atribuind o notă de naturalețe întregului volum. Garajul, cu suprafața de 18,4 mp înaintează discret față de linia care marchează intrarea pentru a-și manifesta prezența, având un rol important din punct de vedere funcțional. Accesul în locuință este amplasat central, precedat de trei trepte care fac trecerea într-o mică terasă ce are rolul de a proteja intrarea propriu-zisă. Read the rest of this entry »

Tip de casa cu aspect traditional, cod 3-003

Proiect cu mansarda, cod 3-003

Proiectul 3-003 descrie o  locuință unifamilială cu mansardă, de dimensiune medie, cu o suprafață totală de 193 mp, care, datorită planimetriei simple, ușor de adaptat oricărui tip de teren, poate fi un refugiu confortabil pentru week-end sau pentru vacanță, într-o zonă de munte, sau o reședință integrată mediului urban.

Casa, cu o configurație volumetrică ușor de citit și cu o cromatică naturală, se definește prin simplitate și armonie, creând un cadru intim locuitorilor săi. De asemenea, locuința oferă condițiile necesare unui trai confortabil pentru o familie numeroasă, de șase sau chiar șapte persone. Acoperișul simplu, în două ape, reprezintă un element de identitate  deoarece indică raportarea la o arhitectură tradițională, adaptată cerințelor actuale de confort. Read the rest of this entry »

Tip de casa cu mansarda: cod 3-002

Casa cu mansarda, cod 3-002

Conceput pentru o familie de patru sau cinci persoane, proiectul de casă 3-002 propune un volum armonios, cu un partiu coerent, care poate fi adecvat atât pentru zonele de munte, cât și pentru cele urbane, datorită calităților de care se bucură.

Această locuință unifamilială dispune de o suprafață totală de 162 mp și o amprentă la sol de 81 mp, ceea ce o face adaptabilă unui teren de dimensiuni reduse. În fațada principală se pot remarca jocuri de volum care dinamizează aspectul general al casei, încadrând-o într-un registru ludic. Accesul la parter se face prin intermediul unei mici terase și al unui vestibul care asigură distribuția către funcțiunile zonei de zi. Read the rest of this entry »

Casa cu mansarda, cod:3-001

Casa cu mansarda, cod:3-001

Cu un aspect atrăgător încă de la prima privire, proiectul 3-001 prezintă o locuință unifamilială de 165 mp, dispusă pe două niveluri, bine proporționată, capabilă să raspundă întru totul cerințelor funcționale și estetice ale unei familii de patru sau chiar cinci persoane.

Tratarea atipică a fațadelor aduce originalitate și suplețe contrucției,  evidențiind în același timp o simetrie plăcută, care marchează intrarea ca punct central, către care converg toate direcțiile. De asemenea, aceasta este precedată de trei trepte. În părțile laterale ale locuinței se pot identifica două bovindouri, care au rolul de a mări suprafața spațiilor interioare,  dar și de a defini volumetria inedită a spațiului construit. Read the rest of this entry »

Model de casa cu mansarda: 3-006

Casa cu mansarda, cod 3-006

Cu o amprenta la sol de 88 mp si o suprafata totala de 156 mp, locuinta cu mansarda, propusa de proiectul 3-006, prezinta spatii generoase, care pot oferi unei familii de 4-5 persoane posibilitatea de  a locui intr-un mediu confortabil si eficient din punct de vedere functional.

La exterior cladirea se distinge printr-o volumetrie simpla, clara, eleganta, cu acoperis in doua ape, infatisand o forma unitara, care se adapteaza perfect cadrului natural.  Datorita acestor calitati, locuinta se poate integra atat in mediul urban, cat si in cel rural. Read the rest of this entry »

Casa cu demisol: 3-025

Casa cu demisol: 3-025

Acest model de casa cu demisol se remarca prin volumetria placuta ce se infatiseaza la exterior si prin tratarea particulara a spatiului interior, proiectul 3-025 adresandu-se persoanelor care isi doresc o locuinta luminoasa si eleganta, exprimand originalitate.

Fatada principala este marcata de ferestre care anticipeaza modul in care se contureaza incaperile  in interior. Astfel, in dreapta intrarii, care este evidentiata printr-o copertina, se profileaza un perete de sticla pe inaltimea intregii cladiri, ce defineste un spatiu dezvoltat pe verticala, iar alaturat exista doua goluri care indica prezenta unor camere diferite. Read the rest of this entry »

Model de casa parter: 2-022

Model casa parter cod 2-022

Recent inclus in catalogul nostru de case, proiectul 2-022 prezintă o locuință compactă și foarte bine organizată, dispusă pe un singur nivel cu dimensiunile exterioare de 13,85 lungime și 11,30 lățime.

Configurarea interioară este simplă și clară, fiind gândită astfel încât întreaga suprafață construită de 124 mp să fie exploatată cu maximum de eficiență. Zona de zi este separată de cea de noapte prin intermediul unui hol, care asigură și legătura cu exteriorul locuinței. Read the rest of this entry »

Proiecte de case cu mansarda: 2-012

Casa cu mansarda: 2-012

Proiectul 2-012 prezintă o locuință cochetă și primitoare, dispusă pe două niveluri, parter și mansardă, cu o suprafață totală de 135 mp. Construcția are o amprentă la sol de 78 mp, fiind desfășurată pe un plan dreptunghiular cu lungimea de 10,60 m și lățimea de 7,50 m.

Cu un aspect exterior romantic, cu tentă tradițională, casa poate fi încadrată cu ușurință atât în mediul urban, cât și în cel rural, fiind potrivită pentru o utilizare permanenta sau pentru petrecerea perioadelor de vacanță departe de aglomerația cotidiană. Read the rest of this entry »