Vă prezentăm o locuință deosebită, definită de linii simple și clare și de o cromatică atent aleasă pentru a exprima un caracter ludic. Proiectul 3-004 conturează, astfel, o casa cu mansardă și garaj, care se poate adapta cu ușurință într-un cadru urban sau rural și care satisface gusturile și nevoile diferite ale membrilor familiei.

Fațada principală reflectă o arhitectură armonioasă, cu texturi calde și elemente de ordin funcțional aduse în context decorativ. Acoperișul în două ape completează această imagine, atribuind o notă de naturalețe întregului volum. Garajul, cu suprafața de 18,4 mp înaintează discret față de linia care marchează intrarea pentru a-și manifesta prezența, având un rol important din punct de vedere funcțional. Accesul în locuință este amplasat central, precedat de trei trepte care fac trecerea într-o mică terasă ce are rolul de a proteja intrarea propriu-zisă.

Cu o amprentă la sol de 108 mp și o suprafață totală de 213 mp, casa dispune de spații generoase, structurate pe două niveluri. Funcțiunile ce au caracter diurn sunt plasate la parter și se delimitează unele de celelalte, păstrând un grad ridicat de intimitate. Bucătăria posedă un spațiu de 13,9 mp si o cămară de de 3,2 mp, dimensiuni care îi permit o largă varietate de amenajări posibile, dictată de nevoile proprietarului. Livingul de 29,5 mp pătrează o legătură activă cu exteriorul prin intermediul terasei care prelungește spațiul interior. Aceste două încăperi sunt articulate în jurul unui hol, care face legatura și cu o baie de 4,9 mp.

Legătura dintre parter și mansardă se realizează prin intermediul unei scări amplasate în apropierea intrării principale. Soluția de mansardare a nivelului superior este adecvată unei familii de patru sau cinci persoane. Cele trei dormitoare au dimensiuni și forme diferite, fiecare cu o identitate aparte. Dormitorul matrimonial este divizat în două sectoare funcționale : de o parte un loc de dormit cu suprafața de 14,8 mp, iar de cealaltă o baie de 4,8 mp și un dressing de 2,9 mp. De asemenea, acesta păstrează o legătură directă cu exteriorul prin intermediul unui mic balcon, care poate fi regăsit și în componența dormitorului 2, de 18,2 mp. Cele doua dormitoare (2 si 3)  beneficiază fiecare de dressing propriu și sunt deservite de o baie de 5,5 mp.

Prin toate aceste elemente, locuința prezentată nu numai că asigură un trai confortabil, ci creeză un sentiment plăcut de intimitate și căldură oferind un cadru perfect pentru dezvoltarea relațiilor, a creativității și a sensibilității.