Recent inclus în catalogul nostru online, în colecția de proiecte de case parter, modelul 1-011 este o soluție reușită pentru persoanele care-și doresc propriul cămin, la costuri minime de executie, dar în același timp suficient de confortabil.

Printr-o compartimentare bine gândită, s-a reușit atingerea unei funcționalități maxime a întregii suprafețe construite de 87 mp, locuința fiind organizată pe un singur nivel cu dimensiunile exterioare de 11,45 m lungime și 8,85 m lățime.

Planul casei 1-011 este unul foarte rațional, fiind prevăzut cu toate facilitățile necesare unei locuințe moderne, capabile să ofere un mediu plăcut atât pentru traiul de zi cu zi, cât și pentru perioadele de vacanță petrecute departe de agitația urbană.

Cea mai importanta parte a locuinței o reprezintă zona deschisă destinată activităților zilnice și de recreere. Aceasta combină într-un spațiu comun de 26 mp bucătăria și living-ul.

Zona de noapte cuprinde două dormitoare încăpătoare separate de o baie de 4,9mp, suficient de mare încât să poată fi utilată complet. Dormitorul matrimonial are o suprafata de 13mp si o fereastra dubla pe fatada principala a casei.

O atenție sporită a fost acordată holului de la intrare ale cărui dimensiuni au permis amenajarea a două spații practice de depozitare si o camera tehnică destinată în principal pentru centrala tehnică. Iluminarea naturala a holului se face prin fereastra înaltă alaturată ușii de la intrare.

Exteriorul casei se impune prin simplitate și eleganță. Acoperisul cu forme simple contribuie la minimizarea costurilor de executie, obtinandu-se totusi un spatiu generos pentru depozitare in podul casei. Terasa prin care se face accesul în locuință este acoperita, protejand astfel accesul in casa de intemperii.

Pentru a va putea face o estimare de pret pentru executia constructiei “la rosu” sau “la cheie”, puteti achizitiona online Anteproiectul casei cod 1-011. Acesta contine o lista de antemasuratori cu principalele cantitati de materiale pentru structura si finisaje. In plus, anteproiectul contine si planuri de arhitectura cu cote interioare si exterioare, sectiune si alte vederi exterioare.