Locuința prezentată în imaginile alăturate se numără printre cele mai avantajoase propuneri de case deoarece, datorită formei compacte, costurile de execuție sunt minime, iar volumetria este plăcută, armonioasă. Prin proiectul 3-011 vă propunem o casă dispusă pe două niveluri, eficientă din punct de vedere economic și funcțional, care se pretează la un teren îngust, cu deschidere mică, deoarece are o lățime de 7,20 m și o lungime de 12,75m.

Aspectul exterior exprimă o volumetrie elegantă, unitară, pusă în valoare prin finisaje și prin modul de dispunere al golurilor. Diferența de înălțime creează un joc de umbre și lumini care personalizează locuința, având un impact vizual puternic. Casa pare a fi formată din două volume care se pierd unul în celălalt, definind un spațiu comun, compus din elemente distincte. Acest lucru se poate remarca și în modul de organizare a spațiului interior, care presupune o compartimentare clară, riguros proiectată.

Dezvoltarea longitudinală a dictat repartiția principalelor funcțiuni, astfel încât, la parter distribuția se realizează dintr-un hol lung, delimitat în capăt de accesul în livingul spațios, cu suprafața de 18,4 mp, fapt ce sugerează importanța acestui spațiu destinat activităților de zi. De asemenea, livingul se deschide către o terasă care păstrează legătura și cu bucătăria (12 mp),  ceea ce amplifică senzația de intimitate și potențează relația cu exteriorul. Tot la parter găsim un birou de 12 mp, o baie de 4,9 mp și scara care duce la mansardă, și care este situată în apropierea intrării.
Soluția de compartimentare asigură spațiul necesar unei familii de patru sau cinci persoane, care să dispună de confortul unei locuințe moderne, eficient echipată și structurată. Cele trei dormitoare, cu dimensiuni aflate în raport cu importanța atribuită, beneficiază de suprafețe vitrate medii, care evită pierderile prea mari de căldură, dar care păstrează o legătură nealterată cu exteriorul, fiind bine iluminate natural. Dormitorul matrimonial (1) este amplasat deasupra livingului, are baie proprie și îi este atribuit un spațiu de 14,7 mp, devenind locul ideal de relaxare și odihnă. Celelalte două camere au arii egale (12 mp), și sunt destinate membrilor mai tineri ai familiei. Acestea sunt deservite de o baie de 4,9 mp, care permite o amenajare luxoasă, originală, în vederea creării unui loc de liniște și recreere.

Proiectul 3-011 se definește prin costuri reduse de execuție și întreținere, printr-o organizare funcțională coerentă și prin rafinament, fiind soluția perfectă pentru cei care își doresc un cămin călduros, capabil să le ofere confortul de care au nevoie.