Proiectul 2-011 este conceput pentru a obtine o casa simpla si confortabila de dimensiuni relativ mici, ceea ce o recomanda atat ca locuinta pentru o familie de 3 persoane, cat si pentru cei care doresc constructie unei case de vacanta.

Case vacanta parter si mansarda

Pentru alte modele, vizitati categoria proiecte case de vacanta parter sau cu mansarda din catalogul nCase.
Amprenta la sol a casei este de 6,85m latime cu o lungime de 8,85m, suprafata planului parter al casei fiind de 61mp. In plus, latimea mica a constructiei si faptul ca ferestrele sunt concentrate doar pe 3 din cele 4 laturi, fac ca aceasta casa sa fie potrivita si pentru a fi construita pe un teren ingust, cu deschidere mica.Cu o compartimentare interioara clara si o structura simpla, cu acoperis in doua ape, acesta este unul din cele mai mici proiecte dintre casele parter si mansarda cu 3 dormitoare, prezentat in magazinul online nCase. Prin urmare, propunem acest model celor care doresc constructia unei case ieftine si economice, fara a renunta la confortul interior si de la aspectul atragator al fatadelor exterioare.

Proiecte case mici cu mansarda 2-011

Parterul cuprinde un living de 25mp foarte luminos, cu iesire la o terasa amplasata catre gradina,  bucataria spatioasa de 12mp in care se poate amenaja si un loc de luat masa si un grup sanitar. La mansarda, planurile sunt compartimentate cu maximum de eficienta, pentru a include trei dormitoare cu suprafete aproximativ egale si o baie. Doua din cele 3 dormitoare de la nivelul mansardei beneficiaza de iesire pe balconul situat deasupra accesului exterior secundar al camerei de zi.