Este bine cunoscut faptul că în ziua de astăzi locuințele sunt scumpe. Cu cât mai mare va fi o casă, cu atât mai mari vor fi costurile pentru construcția, încălzirea și întreținerea ei. Dacă visul dumneavoastră este acela de a vă construi propriul cămin, dar dispuneți de un buget restrâns, proiectul 1-004, din colecția de case parter, ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie.

Exteriorul casei se remarcă prin expresia arhitecturală simplă și deosebit de plăcută. Acoperișul cu tentă tradițională se încadrează armonios în cadrul existent conferind întregii locuințe un aer romantic și primitor. În plus, acesta a fost proiectat astfel încât să protejeze în totalitate ambele terase prin care se face accesul în casă.

Locuința are o amprentă la sol de 94 mp, fiind organizată pe un singur nivel cu dimensiunile de 11,2 m lungime și 9,75 m lățime. Respectând cerințele moderne de confort ale unei familii cu unul sau doi copii, interiorul casei cuprinde două dormitoare încăpătoare de 14,7mp și 10,5 mp, bucătăria, baia și living-ul. Acestea comunică între ele prin intermediul unui hol spațios, care asigură și legătura dintre interiorul și exteriorul locuinței.

Fără îndoială, cea mai impresionantă încăpere o reprezintă living-ul. Dimensiunile sale generoase, de 23,8 mp, suprafața vitrată mare, precum și ușa cu deschidere dublă spre terasa din spatele casei, transformă aceast spațiu într-o cameră de zi caldă și luminoasă, ideală pentru a vă relaxa alături de familie și prieteni.

O problemă importantă în orice casă o reprezintă lipsa spațiilor de depozitare. De aceea, proiectul 1-004 a fost conceput în așa fel încât să ofere câteva soluții practice. Holul locuinței, cu o suprafață mare de 8,8 mp, a fost dotat cu două dulapuri înzidite. Suplimentar, dormitorul matrimonial a fost proiectat astfel încât să permită amenajarea unui dressing in interiorul acestuia.

Astfel, dacă vă doriți o locuință permanentă sau o casă de vacanță elegantă și accesibilă din punct de vedere financiar, proiectul 1-004 este alegerea potrivită.

Proiectul pentru Autorizatia de Construire, poate fi cumparat pentru numai 250Euro, iar impreuna cu proiectul de executie al structurii de rezistenta la pretul de 525Euro. Comanda si plata pot fi facute online prin intermediul site-ului www.ncase.ro.