Proiectul 2-007 propune o casă permanentă sau de vacanță cu încăperi generoase și cu un stil arhitectural modern și deosebit de elegant. Deși suprafața construită este relativ mică, de 60 mp, organizarea funcțională pe două niveluri a permis atingerea confortului necesar unei familii de trei sau patru persoane.
Încă de la prima vedere construcția se remarcă prin bovindoul ieșit din linia fațadei principale, ce-i conferă un aer somptuos și impunător atât la exterior, cât și la interior, unde corespunde living-ului și dormitorului matrimonial. Bovindoul prezintă câte trei ferestre la parter și la mansardă, astfel încât, pe lângă forma originală, cele două încăperi beneficiază și de multă lumină naturală.

Intrarea în casă se face printr-o platformă acoperită cu o copertină. Locuința dispune de o compartimentare clară și eficientă, fiind proiectată astfel încât să exploateze la maximum întreaga suprafață de 120 mp. La parter, din holul de acces se poate intra în camera de zi, bucătărie și în una dintre băile locuinței. Bucătăria are o suprafață suficient de mare (11,3 mp) încât să poată fi utilată complet și să cuprindă și o zonă de servire a mesei. În plus, această încăpere a fost dotată și cu o cămară de 2,3 mp.
Living-ul și dining-ul, ce împart un spațiu comun de 24,4,mp, formează împreună o încăpere ideală pentru primirea oaspeților, precum și pentru activitățile zilnice de recreere ale familiei.

Din camera de zi pornește scara interioară spre mansardă, care este prevăzută cu un hol de legătură, două dormitoare, o baie spațioasă de 6,7 mp și un dressing de 3,8 mp. Având dimensiuni generoase, de 15,6 mp și 13,4 mp, dormitoarele pot fi dotate cu lejeritate cu tot mobilierul necesar unui trai confortabil.Planul casei 2-007 este unul foarte rațional, fiind o soluție cost-eficientă pentru persoanele care intenționează să construiască pe un teren de dimensiuni reduse o locuință modernă cu un efect vizual puternic.

Pentru a studia in detaliu compartimentarea casei, planurile cu cote interioare si exterioare, vederile exterioare si cele 4 fatade, inclusiv lista principalelor cantitati de materiale pentru structura la rosu si finisaje, va punem la dispozitie din pachetele de proiectare online,  Anteproiectul 2-007. Acesta poate fi achizitionat online cu doar 10 Euro + TVA printr-un simplu SMS de pe telefonul mobil.