Din colecția de proiecte de case mici cu mansardă, vă prezentăm modelul 2-020, ideal pentru construirea unei locuințe permanente sau a unei case de vacanță, dotată cu toate funcțiunile necesare unui trai confortabil pentru o familie de patru sau cinci persoane.  Amprentă la sol este de 73 mp, casa fiind desfășurată pe un plan neregulat cu lungimea de 10,9 m și lățimea de 9,85 m.

O caracteristică definitorie a locuinței o reprezintă tendința spre asimetrie atât în ceea ce privește forma construcției și a acoperișului, cât și a amplasării unei serii de elemente arhitecturale, ce formează împreună o compoziție geometrică deosebită. În aceeași linie se înscriu și cele două ferestre verticale, ce corespund living-ului, a căror parte superioară preiau linia acoperișului formând un contrast plăcut la nivelul fațadei principale.

Intrarea frontală, protejată de intemperii, dezvăluie un mic vestibul ce se continuă cu holul, separat vizual de camera de zi. Acesta realizează legătura cu dormitorul de 10,5 mp, o baie spațioasă de 4 mp și bucătăria spațioasă de 9,6 mp cu ieșire spre terasă.

Proiectul 2-020 a fost gândit astfel încât întregul spațiu disponibil să fie exploatat cu maximum de eficiență. Atât vestibulul, cât și holul au fost prevăzute cu dulapuri înzidite, iar un loc suplimentar pentru depozitare poate fi amenajat și sub scara de acces spre mansardă.

Living-ului, cu o suprafață de 18,2 mp, impresionează prin înălțime, suprafață vitrată mare, precum și prin deschiderea dublă spre terasa generoasă din spatele casei.

Toate aceste detalii transformă această încăpere într-un spațiu aerisit și luminos, ideal pentru activitățile de recreere și relaxare alături de familie și prieteni.

Din living se formează și scara interioară spre mansardă, care este prevăzută cu un hol de legătură, o baie spațioasă de 5 mp, un dressing de 2,6 mp și două dormitoare de 9,6 mp și 10,5 mp, ambele beneficiind de balcon propriu.

Astfel, dacă vă doriți o locuință primitoare și prietenoasă, care să nu vă epuizeze bugetul în special în procesul construcției, proiectul casei 2-020 este soluția potrivită.

Puteti cumpara proiectul online la cele mai bune preturi si in cel mai scurt timp!