Proiectul 1-005 prezintă o locuință unifamilară modernă cu o structură clară, dispusă pe două niveluri, parter și etaj. Se adresează persoanelor care intenționează să construiască pe o suprafață mică de teren, construcția având o amprentă la sol de numai 45 mp, cu o lungime de 7,85 m și o lățime de 7,25 m.

Planul acestei locuințe oferă un cămin intim și primitor pentru o familiie de trei sau patru persoane. Ceea ce lipsește în mărime a fost compensat prin detalii creative și o compartimentare eficientă a spațiului. Parterul, destinat activităților zilnice, înglobează mai multe funcțiuni într-un spațiu comun. Singura încăpere închisă complet este, bineînțeles, baia de serviciu.

Holul de acces este delimitat parțial de bucătărie printr-un perete-bar care are rolul de a separa la nivel vizual cele două încăperi și de a încadra o parte din mobilierul de bucătărie. Sufrageria, cu o suprafață de aproximativ 18 mp, are o deschidere generoasă, ce lasă să se vadă scara interioară, care pe lângă funcționalitatea ei de bază, reprezintă și un element de decor important în orice casă.

La etaj, locuința cuprinde două dormitoare încăpătoare și baia principală. Acestea  comunică între ele prin intermediul unui hol spațios de 4,3 mp, dotat cu un dulap înzidit. Suplimentar poate fi amenajat un spațiu generos pentru depozitare și în podul casei.

Fațada principală impresionează prin rafinament și stil. Terasa cochetă prin care se face accesul în locuință, balconul dormitorului matrimonial și acoperișul cu o arhitectură interesantă imprimă individualitate întregii locuințe.

Suprafața vitrată mare creează un aspect deosebit atât din exterior cât și din interior. Cu siguranță că această locuință va impresiona persoanele care apreciază lumina naturală. Inclusiv ușa de acces și cea de la balcon au fost proiectate în totalitate din sticlă pentru a oferi un plus de luminozitate și originalitate.

Planul casei 1-005 este unul foarte rațional, fiind o soluție avantajoasă pentru persoanele care-și doresc o casă de locuit sau de vacanță primitoare și prietenoasă.

Puteti cumpara pachetele de proiectare online, iar plata o puteti face prin oricare din metodele urmatoare: SMS, CARD online, transfer bancar, ramburs (pentru proiectele tiparite).