Proiectul 2-012 prezintă o locuință cochetă și primitoare, dispusă pe două niveluri, parter și mansardă, cu o suprafață totală de 135 mp. Construcția are o amprentă la sol de 78 mp, fiind desfășurată pe un plan dreptunghiular cu lungimea de 10,60 m și lățimea de 7,50 m.

Cu un aspect exterior romantic, cu tentă tradițională, casa poate fi încadrată cu ușurință atât în mediul urban, cât și în cel rural, fiind potrivită pentru o utilizare permanenta sau pentru petrecerea perioadelor de vacanță departe de aglomerația cotidiană.

Intrarea în locuință se face printr-un vestibul, ce se continuă cu holul de legătură a cărui suprafață a permis amenajarea a două spații pentru depozitare. Din hol pot fi accesate bucătăria de 8,4 mp, una dintre cele două băi ale locuinței, living-ul de 21,6, dotat cu o suprafață vitrată amplă și dormitorul matrimonial de 16 mp.

Proiectul 2-012 se adresează persoanelor care-și doresc propriul cămin, econom și ușor de întreținut, dotat cu toate funcțiunile necesare unui trai confortabil pentru o familie de patru sau cinci persoane.La mansardă au fost dispuse alte două dormitoare cu o suprafață mare, de aproximativ 14 mp, deservite de un dressing încăpător și o baie de 4,3 mp, toate cu acces din hol. Scara interioară a fost amplasată în vestibul, astfel încât mansarda va constitui o adevărată zonă de liniște și intimitate. În plus, dormitoarele beneficiază de o vedere panoramică și o iluminare naturală optimă asigurate de ferestrele proiectate la nivelul celor două versante ale acoperișului.

Proiectul pentru autorizare si executie  poate fi achizitionat online, in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret de proiectare.