O casa cu aspect modern cu o amprenta la sol de 127mp si o suprafata totala de 247mp, proiectul ofera planuri spatioase, generoase, pentru cei care doresc tot confortul unei vile de lux. Casa are o lungime de 12,45m si o latime de 10,90m, respectiv 12,10m in zona ferestrelor de la living care iese in exterior.

Arhitectura propune o imagine exterioara moderna, eleganta, echilibrata. Fatada casei dinspre strada prezinta alaturi de intrarea principala si accesul pentru masina in garajul de 21mp.

Pentru a putea studia in detaliu arhitectura exterioara a casei si compartimentarea interioara, va punem la dispozitie anteproiectul casei 3-010 care contine 2 perspective exterioare, cele 4 fatade ale constructiei, planurile cu dimensiuni interioare ale camerelorsi o sectiune care prezinta cotele de nivel, astfel incat sa vizualizati si dimensiunile pe inaltime ale incaperilor, la parter si la mansarda. In plus, anteproiectul contine si lista principalelor cantitati de materiale de constructie pentru structura casei la rosu si antemasuratorile pentru finisaje.

parter-3-010

Planurile casei includ la parter  o camera de zi foarte spatioasa, o bucatarie de aproape 12mp si un birou, care poate fi tranformat in dormitor si baia. In plus exista si un acces direct din interior catre garaj, situat langa scara care conduce la nivelul mansardei.

etaj-3-010

Mansarda cuprinde un dormitor matrimonial cu baie si dressing proprii, dormitor din care se poate iesi pe un balcon acoperit vizibil pe peretele lateral stanga din imaginea casei prezentata mai sus. Planul mansardei casei cuprinde  si alte 3 dormitoare spatioase cu acces din hol la o baie comuna, dar si la balconul de deasupra intrarii principale a vilei.

Va invitam sa comandati proiectul, direct de pe pagina acestei case moderne, cod proiect 3-010.