Modelul de casa 2-008 propune arhitectura unui proiect modern care aduce un aspect exterior actual, urban conferit de volumele simple si moderne.

Avand o amprenta la sol de 70mp si o suprafata totala de 143mp, vila este structurata pe 2 niveluri, parter si mansarda inalta si ofera planuri cu camere spatioase, confortabile, pentru o familie de 3-4 persoane.

In acelasi timp, dimensiunile exterioare (o lungime de 11.55m si o latime de doar 6.25m) recomanda acest proiect de casa moderna si in cazul in care doriti sa construiti pe un teren ingust, cu deschidere mica.

Pentru a analiza arhitectura exterioara a acestei vile moderne si planurile cu cote interioare, puteti achizitiona anteproiectul casei 2-008 care contine 2 imagini exterioare, 4 fatade ale vilei, planurile parter si mansardasi o sectiune, astfel incat sa studiati si dimensiunile pe inaltime. In plus, anteproiectul cuprinde si lista de cantitati de materiale de constructie pentru casa la rosu si de finisaje.

casa teren ingustCase moderne proiect

 

 

Planul parter include  o camera de zi foarte spatioasa si bine luminata de ferestrele ample, cu o suprafata de 42mp, o bucatarie si baia. Mansarda inalta cuprinde doua dormitoare mari cu dressing propriu, unul dintre dormitoare beneficiind si de un balcon si o baie incapartoare. Pe holul mansardei sunt amenajate spatii de depozitare suplimentare.

Va invitam sa comandati proiectul acestei case moderne proiect 2-008, un proiecte de casa care poate fi construit si daca aveti un teren ingust.