Recent inclus in catalogul nostru de case, proiectul 2-022 prezintă o locuință compactă și foarte bine organizată, dispusă pe un singur nivel cu dimensiunile exterioare de 13,85 lungime și 11,30 lățime.

Configurarea interioară este simplă și clară, fiind gândită astfel încât întreaga suprafață construită de 124 mp să fie exploatată cu maximum de eficiență. Zona de zi este separată de cea de noapte prin intermediul unui hol, care asigură și legătura cu exteriorul locuinței.

Casa este adecvată pentru o familie de patru sau cinci persoane, fiind formată din trei dormitoare (două de 12,8 mp și unul de 9,1 mp), camera de zi, o baie spațioasă de 6,0 mp, camera tehnică de 3,0 mp și bucătăria încăpătoare de 8,9 mp, ce permite amenajarea unui loc pentru servit masa.

Camera de zi, cu o suprafață generoasă de 28,0 mp înglobează într-un spațiu comun living-ul și dining-ul, care formează împreună o încăpere plăcută și confortabilă, ideală pentru primirea oaspeților, precum și pentru activitățile de peste zi ale familiei.

La exterior casa se impune prin simplitate și eleganță. Terasa acoperită prin care se face accesul în locuință, încadrată de două coloane somptuoase reprezintă un element distinctiv, ce conferă individualitate și eleganță fațadei principale. Cu o suprafață mare de 9,2 mp, terasa poate reprezenta un spațiu ideal pentru petrecerea timpului în aer liber.

Cu o arhitectură modernă, fațade clare și o compartimentare eficientă, fără spații inutile, proiectul casei 2-022 reprezintă soluția potrivită pentru construcția unei locuințe permanente sau a unei case de vacanță, capabile să asigure confortul necesar unei familii moderne.