Structurata pe doua niveluri, parter si mansarda casa 1-006 este unul din cele mai mici proiecte din categoria de case cu mansarda prezentat in magazinul online nCase. Proiectul este recomandat atat ca locuinta pentru o familie de 3 persoane, cat si drept casa de vacanta.
Principalul obiectiv in faza de proiectare de arhitectura a fost realizarea unei case cu doua dormitoare la mansarda si cu o  suprafata construita mai mica de 100 mp (suprafata desfasurata a parterului si a etajului mansardat este de 94mp). Astfel, va propunem planuri eficiente ale unei case mici, care asigura tot confortul functiunii de locuinta permanenta si care in acelasi timp, prin suprafata redusa si economicitate, este potrivita si utilizarii drept casa de vacanta.

Planuri case miciAmprenta la sol a casei este de 6,70m x 7,40m, parterul avand o suprafata de 47 mp fara platforma de acces acoperita cu copertina de la intrare. Planurile parter cuprind camera de zi de 22mp, in care se poate amenaja si un loc de luat masa, bucataria si o baie.  La intrare exista si un dulap inzidit cu functiunea de dressing/ garderoba. La mansarda, spatiul este folosit cu maximum de eficienta, planul incluzand doua dormitoare si o baie.mansarda casa de vacanta

Pentru a va putea face o estimare de pret pentru executia constructiei „la rosu” sau „la cheie”, puteti achizitiona online Anteproiectul casei cod 1-006. Acesta contine o lista de antemasuratori cu principalele cantitati de materiale pentru structura si finisaje. In plus, anteproiectul contine si planuri de arhitectura cu cote interioare si exterioare, sectiune si alte vederi exterioare.