Proiectul de casa parter 1-001 este ideal pentru cei care doresc un camin pentru o familie cu unul sau doi copii sau o casa de vacanta.

Cu o imagine exterioara romantica, casa atrage prin proportiile sale frumoase, echilibrate. Accesul in casa este protejat, fiind acoperit de acoperisul traditional in patru ape. Nivelul parterului este ridicatde la sol cu un soclu de 50 cm, urcandu-se 3 trepte la intrarea in casa.

Dimensiunile exterioare ale amprentei casei sunt 11,05 m lungime si 8,25m latime pe latura cu cele doua dormitoare, respectiv 7,05m pe peretele lateral cu living-ul si bucataria. In functie de caracteristicile terenului pe care doriti sa amplasati constructia si de pozitionarea fata de punctele cardinale, proiectul poate fi comandat ca in imaginea prezentata sau intors in oglinda, astfel incat sa se asigure o iluminare naturala optima pe laturile casei prevazute cu ferestre.

Desfasurandu-se doar pe nivelul parterului, planurile cuprind o camera de zi vitrata, luminoasa, doua dormitoare, bucataria si baia,

plan-parter-1-001

Intrarea principala in casa se realizeaza intr-un hol de 7mp din care pe partea dreapta se face accesul catre cele 2 dormitoare, iar pe partea stanga in zona de zi cu un living de 18mp si o bucatarie incapatoare 8,3 mp .

Pentru a studia in detaliu compartimentarea casei, planurile cu cote interioare si exterioare, vederile exterioare si cele 4 fatade, inclusiv lista principalelor cantitati de materiale pentru structura la rosu si finisaje, va punem la dispozitie Anteproiectul 1-001. Acesta poate fi achizitionat online cu doar 30 Euro. Puteti alege ca modalitate de plata fie plata prin transfer bancar, PayPal, fie sa achitati cu cardul online.