In acest articol va prezentam in detaliu modelul 2-002 de case mici cu mansarda , unul dintre cele mai apreciate proiecte de case cu suprafete mici de catre clientii biroului nostru de proiectare. Aceasta vila este solutia ideala pentru o familie cu 2 copii, care doreste o locuinta frumoasa si confortabila care sa se incadreze  intr-o suprafata construita relativ mica.

Planuri parter si mansarda casa 2-002, compartimentare interioara

Planurile au fost atent concepute, astfel incat sa ofere confortul si spatiul unei case cu 3 dormitoare, pastrand in acelasi timp o suprafata totala de doar 126mp, pentru cei care au un buget restrans pentru faza de executie a cladirii si vizeaza preturi de constructie mici si case ieftine.

Parterul are o amprenta de 63mp cu o lungime de 10,10m si o latime de 7m, care recomanda proiectul si ca alegerea potrivita in cazul in care detineti un teren ingust, cu deschidere mica.  Din holul de la intrarea principala se realizeaza accesul spre bucatarie, spre grupul sanitar si spre o camera de depozitare care poate fi utilizata drept garderoba sau drept camara.  In camera de zi se delimiteaza un spatiu de luat masa luminos, vitrat, amplasat in zona centrala hexagonala a constructiei. Livingul prezinta si un acces suplimentar catre  exterior, protejat de copertina, care asigura iesirea spre terasa si gradina in sezonul cald.

Planuri casa partercase cu mansarda

 

Etajul mansardat cuprinde 3 dormitoare si o baie. Dormitorul matrimonial este foarte spatios, avand o suprafata de 16,5mp. Iluminatul camerei este asigurat prin  ferestrele duble frantuzesti. Celelate dormitoare au o suprafata utila de cca. 10,5 mp. Zona de noapte este deservita de o baie aflata la nivelul mansardei.