Din categoria de proiecte de case parter, vă recomandăm modelul 1-002, ideal atât pentru realizarea unei locuințe permanente, cât și a uneia de vacanță.

Construcția este potrivită pentru un teren de dimensiuni reduse, suprafața totală construită fiind de 87 mp, cu o lungime de 11,05 m și o lățime de 8,55m.

În interior casa este foarte clar delimitată în două spații, conferind intimitate și comoditate utilizatorilor. Spațiul de zi include bucătăria, baia și un living spațios de 22,2 mm. Zona de odihnă și de somn este compusă din două dormitoare suficient de încăpătoare încât să poată fi mobilate în funcție de necesitățile și preferințele fiecărui locuitor. Accesul către toate cele cinci încăperi se face printr-un hol, acesta asigurând și legătura dintre interiorul și exteriorul locuinței.

Casa este ideală pentru toți cei care sunt în căutarea unei locuințe mici, dar practice și eficient compartimentate. În ciuda dimensiunilor sale reduse, locuința dispune de suficient spațiu pentru satisfacerea tuturor nevoilor unei familii de trei sau patru persoane.

Aspectul fațadei reprezintă o îmbinare armonioasă a elementelor moderne cu cele clasice. Forma interesantă a acoperișului, coloanele de susținere amplasate la intrarea principală, precum și platforma semicirculară prin care se face accesul în casă, dau locuinței un aspect elegant și primitor. Fereastra generoasa de la camera de zi, reprezintă un alt element important pentru aspectul modern al casei. Aceasta, pe lângă faptul că aduce un plus de rafinament, asigură și o iluminare spectaculoasă a living-ului, creând o ambianță caldă și deosebit de plăcută.

plan parter casa 1-002Proiectul casei 1-002 este alegerea optimă pentru persoanele care-și doresc o locuință modernă și funcțională cu costuri cât mai reduse de construcție și de întreținere.

Proiectul de Autorizare DTAC poate fi utilizat pentru a obtine Auotirzatia de Construire in orice localitate din tara. Pentru a comanda acest proiect, asteptam sa plasati o camanda online sau sa ne contactati prin e-mail la office@ncase.ro sau telefonic la 0721.99.01.99 sau 021-467.11.35.