f1

Proiecte de casa parter: 1-010

Va prezentam un model nou de casa parter proiect 1-010, inclus recent in magazinul nostru online de proiecte de case mici si vile.

Poza casei prezinta vederea exterioara a fatadei dinspre strada, unde este situata si intrarea in casa, protejata de o copertina. Arhitectura casei prevede un acoperis simplu in doua ape. Tot catre strada sunt si ferestrele de la living amplasate pe cele trei laturi ale decrosului din dreapta imaginii.

Casa are o suprafata construita de 88mp (10.50 m lungime si 8,90m latime) fiind un camin spatios si confortabil pentru o familie de pana la 4 membri.

In poza de mai jos puteti studia planurile casei parter si suprafetele utile ale camerelor. Din holul de la intrare se poate intra in living, in bucatarie sau in camera tehnica suficient de spatioasa, astfel incat sa fie adecvata nevoilor dumneavoastra si daca alegeti o centrala pe lemne pentru incalzire.  Living este foarte luminos si spatios cu o suprafata utila de circa 27 mp. Din camera de zi se face accesul catre zona de noapte care consta in cele doua dormitoare si o baie incapatoare de 5mp.

planuri de casa parter

Pentru a afla daca proiectul acestei case parter este potrivit amplasamentului si poate fi construita pe terenul pe care il aveti, trebuie in prima faza sa solicitati un Certificat de Urbanism de la Biroul de Urbanism al primariei localitatii in care este situat terenul. Conform Codului Civil, deschiderea minima a terenului pentru a construi acest model de casa de vacanta sau de locuit este de 11.50m, dar planul de urbanism al localitatii poate sa specifice conditii speciale si sa aveti nevoie de un teren cu latime mai mare.

Proiectul de Autorizare DTAC poate fi utilizat pentru a obtine Auotirzatia de Construire in orice localitate din tara. Pentru a comanda acest proiect, asteptam sa plasati o camanda online sau sa ne contactati prin e-mail la office@ncase.ro sau telefonic la 0721.99.01.99 sau 021-467.11.35.