Din colectia de proiecte de case parter prezentate pe nCase, va propunem casa model 1-007 .

Poza exterioara a casei prezinta o vedere a intrarii principale si accesului exterior secundar catre centrala termica. Nivelul parter este ridicat de la sol cu un soclu de 50 cm, urcandu-se 3 trepte la intrarea in casa. Acoperisul este in patru ape , protejand si accesul principal in casa.

In functie de caracteristicile terenului pe care vreti sa ridicati constructia si de amplasarea fata de punctele cardinale, proiectul poate fi comandat ca in imaginea prezentata sau intors in oglinda, astfel incat sa se asigure o iluminare naturala optima.

Cu o amprenta de 94mp (12,05 m lungime si 8,60m latime) casa  de desfasoara la nivelul parterului. La intrare, din holul care include si un spatiu de depozitare/ dulap inzidit se asigura accesul catre un living cu o suprafata utila de aproape 18mp, catre bucatarie si catre zona de noapte care consta in cele doua dormitoare si o baie.

Planuri casa parter

Planul parter al casei este conceput pentru a asigura confortul unei familii de 3-4 persoane, oferind camere spatioase si spatiile de depozitare necesare unei case de locuit sau de vacanta. Incaperea destinata centralei termice, cu intrare din bucatarie este proiectata astfel incat sa poata adaposti si o centrala cu combustibil solid (lemne/ peleti). In plus usa catre exterior din camera tehnica este foarte utila in situatia in care doriti sa intrati direct de afara cu lemne sau cu lucruri pe care vreti sa le depozitati.

Proiectul complet pentru obtinerea Autorizatiei de Constructie (DTAC) costa doar 200 Euro, pret fara TVA.  Pentru a comanda proiectul trebuie sa ne trimiteti copii ale planului cadastral al terenului si ale Certificatului de Urbanism. Termenul de predare a dosarelor continand proiectul de autorizare adaptate la amplasament si la terenul dvs. este de 10 zile. Asteptam sa ne contactati pentru a comanda proiectul de casa parter 1-007.